Book Review
BibTex RIS Cite

Gastronomy Stories

Year 2024, , 136 - 138, 09.07.2024
https://doi.org/10.17123/atad.1513177

Abstract

”A Masterpiece Introducing Children to the World of Gastronomy: Gastronomy Stories”
Esranur Özdemir’s book “Gastronomy Stories” is a groundbreaking work in the field of gastronomy. The book provides an entertaining and educational approach to topics such as food culture, healthy eating, and sustainability for children. Each story allows them to explore the world of the kitchen. Moreover, the book also instills awareness of sustainability and responsibility for the future.

References

  • Özdemir, E. (2023). Gastronomi Hikayeleri (1. Basım). İstanbul: KDY.

Gastronomi Hikayeleri

Year 2024, , 136 - 138, 09.07.2024
https://doi.org/10.17123/atad.1513177

Abstract

‘Çocuklara Gastronomi Dünyasını Keşfettiren Bir Başyapıt: Gastronomi Hikayeleri’
Esranur Özdemir’in ‘Gastronomi Hikayeleri’ adlı kitabı, gastronomi alanında çığır açan bir eserdir. Kitap, çocuklara yemek kültürü, sağlıklı beslenme, sürdürülebilirlik konularında eğlendirici yaklaşımının yanında öğretici bir yaklaşımla bu konulara değinir. Her hikaye, mutfak dünyasını keşfetmelerini sağlamaktadır. Ayrıca kitap, sürdürülebilirlik ve gelecek için sorumluluk alma konularında da bilinç kazandırmaktadır.

References

  • Özdemir, E. (2023). Gastronomi Hikayeleri (1. Basım). İstanbul: KDY.
There are 1 citations in total.

Details

Primary Language Turkish
Subjects Gastronomy
Journal Section Book Review
Authors

Esranur Özdemir 0009-0003-4515-0272

Early Pub Date July 9, 2024
Publication Date July 9, 2024
Submission Date April 1, 2024
Acceptance Date June 1, 2024
Published in Issue Year 2024

Cite

APA Özdemir, E. (2024). Gastronomi Hikayeleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, 35(1), 136-138. https://doi.org/10.17123/atad.1513177
AMA Özdemir E. Gastronomi Hikayeleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. July 2024;35(1):136-138. doi:10.17123/atad.1513177
Chicago Özdemir, Esranur. “Gastronomi Hikayeleri”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 35, no. 1 (July 2024): 136-38. https://doi.org/10.17123/atad.1513177.
EndNote Özdemir E (July 1, 2024) Gastronomi Hikayeleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 35 1 136–138.
IEEE E. Özdemir, “Gastronomi Hikayeleri”, Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 35, no. 1, pp. 136–138, 2024, doi: 10.17123/atad.1513177.
ISNAD Özdemir, Esranur. “Gastronomi Hikayeleri”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi 35/1 (July 2024), 136-138. https://doi.org/10.17123/atad.1513177.
JAMA Özdemir E. Gastronomi Hikayeleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2024;35:136–138.
MLA Özdemir, Esranur. “Gastronomi Hikayeleri”. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi, vol. 35, no. 1, 2024, pp. 136-8, doi:10.17123/atad.1513177.
Vancouver Özdemir E. Gastronomi Hikayeleri. Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi. 2024;35(1):136-8.

Cited By

Gastronomi Hikayeleri
Anatolia: Turizm Araştırmaları Dergisi
https://doi.org/10.17123/atad.1513177