APA |
Jahovic, N., Velioğlu Öğünç, A., Güzel, E., Ars, D., et al. (2015). SÜT SERUMU PROTEİNLERİ UYGULAMASININ ETANOLLE OLUŞTURULAN MİDE ÜLSERİNDE MİDE VE KARACİĞER OKSİDATİF HASARI ÜZERİNE NÖTROFİL ARACILI ETKİSİ. Marmara Medical Journal, 18(2), 64-70. |
|
AMA |
Jahovic N, Velioğlu Öğünç A, Güzel E, Ars D, Ercan F, Erkanlı G, Yeğen BÇ, Yalçın AS. SÜT SERUMU PROTEİNLERİ UYGULAMASININ ETANOLLE OLUŞTURULAN MİDE ÜLSERİNDE MİDE VE KARACİĞER OKSİDATİF HASARI ÜZERİNE NÖTROFİL ARACILI ETKİSİ. Marmara Med J. August 2015;18(2):64-70. |
|
Chicago |
Jahovic, Nermina, Ayliz Velioğlu Öğünç, Esra Güzel, Derya Ars, Feriha Ercan, Gözde Erkanlı, Berrak Ç. Yeğen, and A. Süha Yalçın. “SÜT SERUMU PROTEİNLERİ UYGULAMASININ ETANOLLE OLUŞTURULAN MİDE ÜLSERİNDE MİDE VE KARACİĞER OKSİDATİF HASARI ÜZERİNE NÖTROFİL ARACILI ETKİSİ”. Marmara Medical Journal 18, no. 2 (August 2015): 64-70. |
|
EndNote |
Jahovic N, Velioğlu Öğünç A, Güzel E, Ars D, Ercan F, Erkanlı G, Yeğen BÇ, Yalçın AS (August 1, 2015) SÜT SERUMU PROTEİNLERİ UYGULAMASININ ETANOLLE OLUŞTURULAN MİDE ÜLSERİNDE MİDE VE KARACİĞER OKSİDATİF HASARI ÜZERİNE NÖTROFİL ARACILI ETKİSİ. Marmara Medical Journal 18 2 64–70. |
|
IEEE |
N. Jahovic, A. Velioğlu Öğünç, E. Güzel, D. Ars, F. Ercan, G. Erkanlı, B. Ç. Yeğen, and A. S. Yalçın, “SÜT SERUMU PROTEİNLERİ UYGULAMASININ ETANOLLE OLUŞTURULAN MİDE ÜLSERİNDE MİDE VE KARACİĞER OKSİDATİF HASARI ÜZERİNE NÖTROFİL ARACILI ETKİSİ”, Marmara Med J, vol. 18, no. 2, pp. 64–70, 2015. |
|
ISNAD |
Jahovic, Nermina et al. “SÜT SERUMU PROTEİNLERİ UYGULAMASININ ETANOLLE OLUŞTURULAN MİDE ÜLSERİNDE MİDE VE KARACİĞER OKSİDATİF HASARI ÜZERİNE NÖTROFİL ARACILI ETKİSİ”. Marmara Medical Journal 18/2 (August 2015), 64-70. |
|
JAMA |
Jahovic N, Velioğlu Öğünç A, Güzel E, Ars D, Ercan F, Erkanlı G, Yeğen BÇ, Yalçın AS. SÜT SERUMU PROTEİNLERİ UYGULAMASININ ETANOLLE OLUŞTURULAN MİDE ÜLSERİNDE MİDE VE KARACİĞER OKSİDATİF HASARI ÜZERİNE NÖTROFİL ARACILI ETKİSİ. Marmara Med J. 2015;18:64–70. |
|
MLA |
Jahovic, Nermina et al. “SÜT SERUMU PROTEİNLERİ UYGULAMASININ ETANOLLE OLUŞTURULAN MİDE ÜLSERİNDE MİDE VE KARACİĞER OKSİDATİF HASARI ÜZERİNE NÖTROFİL ARACILI ETKİSİ”. Marmara Medical Journal, vol. 18, no. 2, 2015, pp. 64-70. |
|
Vancouver |
Jahovic N, Velioğlu Öğünç A, Güzel E, Ars D, Ercan F, Erkanlı G, Yeğen BÇ, Yalçın AS. SÜT SERUMU PROTEİNLERİ UYGULAMASININ ETANOLLE OLUŞTURULAN MİDE ÜLSERİNDE MİDE VE KARACİĞER OKSİDATİF HASARI ÜZERİNE NÖTROFİL ARACILI ETKİSİ. Marmara Med J. 2015;18(2):64-70. |
|