Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülden Ova
Prof. Dr.
Yayın
7
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
9
7
Yayın
0
Hakemlik
9
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
Popüler Yayınları
HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE BAZI TEMEL GİRDİLERİN TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ, İZLENEBİLİRLİĞİ VE MEVZUATLA İLİŞKİ KURULARAK SİSTEM GELİŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Begüm Keleş
,
Gülden Ova
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.971895
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1376
0
ATIF
1
FAVORİ
1376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Effect of black carrot (Daucus carota L.) pomace in cake and cookie formulations as a functional ingredient on sensory analysis
Yazarlar:
Evren Gölge
,
Gülden Ova
,
Kemal Kemahlıoğlu
,
Mustafa Kemal Demirağ
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH22010
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1954
0
FAVORİ
1954
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
HAZIR YEMEK SEKTÖRÜNDE BAZI TEMEL GİRDİLERİN TEDARİK ZİNCİRİ YÖNETİMİ, İZLENEBİLİRLİĞİ VE MEVZUATLA İLİŞKİ KURULARAK SİSTEM GELİŞTİRİLMESİ
Yazarlar:
Begüm Keleş
,
Gülden Ova
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: 10.21923/jesd.971895
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1376
1
FAVORİ
1376
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
FARKLI ÇÖZGEN VE ÇÖZGEN KARIŞIMLARI İLE EKSTRAKSİYONUN SAFRANIN (Crocus sativus L.) TOPLAM BİYOAKTİF BİLEŞEN MİKTARINA ETKİSİ
Yazarlar:
Saeid Chobdar Rahım
,
Janan Hossein Zadeh
,
Fikret Pazır
,
Gülden Ova
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gıda
DOI: 10.15237/gida.GD21031
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
694
0
FAVORİ
694
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sosis ve Salam Üretimindeki Ön Proses İşlemlerinde Gıda Güvenliği Risklerinin Farklı Metotlarla Belirlenmesi
Yazarlar:
Nilüfer Karadal
,
Gülden Ova
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.635778
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3503
0
FAVORİ
3503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Tedarik Zinciri Yönetiminde Bilgi Teknolojileri Kullanımı
Yazarlar:
Begüm Keleş
,
Gülden Ova
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.695732
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8303
0
FAVORİ
8303
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SİYAH ÜZÜM POSASININ KURUTMA KİNETİĞİNİN İNCELENMESİ
Yazarlar: Erinç Koçak,
Şeyma Uysal
,
Funda Turan
, Fikret Pazır,
Gülden Ova
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
763
0
FAVORİ
763
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yağlı Tohum Kabuklarının Biyoaktif Bileşen Potansiyeli ve Gıdalarda Kullanımı
Yazarlar: Elif Öztürk,
Gülden Ova
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.345280
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6190
0
FAVORİ
6190
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Akademik Gıda
Food and Health
Gıda
Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Sosis ve Salam Üretimindeki Ön Proses İşlemlerinde Gıda Güvenliği Risklerinin Farklı Metotlarla Belirlenmesi
Yazarlar:
Nilüfer Karadal
,
Gülden Ova
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Sinop Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.33484/sinopfbd.635778
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3503
1
ATIF
0
FAVORİ
3503
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gıda Tedarik Zinciri Yönetiminde Bilgi Teknolojileri Kullanımı
Yazarlar:
Begüm Keleş
,
Gülden Ova
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.25308/aduziraat.695732
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
8303
8
ATIF
0
FAVORİ
8303
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat