Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ramasamy Ravi
Dr.
Tennessee state university
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
2
1
Yayın
0
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
0000-0003-0230-2961
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Kimyası ve Gıda Sensör Bilimi
Hububat Teknolojisi
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
Tennessee state university
Yayınlar
Texture profile analysis of organic sweetpotato (Ipomoea batatas) cultivars as affected by different thermal processing methods
Yazarlar: Sochinwechi Nwosisi, Dilip Nandwani,
Ramasamy Ravi
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.2.7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1282
0
FAVORİ
1282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Texture profile analysis of organic sweetpotato (Ipomoea batatas) cultivars as affected by different thermal processing methods
Yazarlar: Sochinwechi Nwosisi, Dilip Nandwani,
Ramasamy Ravi
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.2.7
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1282
2
ATIF
0
FAVORİ
1282
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat