Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Şeyma Hallaç
Yüksek Lisans
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
3
1
Yayın
0
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
The effect of soy flour and carob flour addition on the physicochemical, quality, and sensory properties of pasta formulations
Yazarlar:
Dilek Dülger Altıner
,
Şeyma Hallaç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.4.3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
861
0
FAVORİ
861
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
The effect of soy flour and carob flour addition on the physicochemical, quality, and sensory properties of pasta formulations
Yazarlar:
Dilek Dülger Altıner
,
Şeyma Hallaç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2020.4.3
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
861
3
ATIF
0
FAVORİ
861
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat