Afrika Yemek Kültürü kitabı, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Dışişleri Bakanlığı, Ankara’da bulunan 34 Afrika Büyükelçisi Eşleri Derneği (ASHOM), Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı Türk Tarih Kurumu, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) Akdeniz Havzası ve Afrika Medeniyetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık Bölümünün ve kitapta yer alan görsellerin tasarımı Arkeoloji Bölümünün işbirliği ile hazırlanmıştır
Birincil Dil | Türkçe |
---|---|
Bölüm | Kitap İnceleme |
Yazarlar | |
Yayımlanma Tarihi | 31 Aralık 2019 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2019 Cilt: 1 Sayı: 1 |
Gelecek sayılar için makale kabulleri devam etmektedir.