Kitap İncelemesi
BibTex RIS Kaynak Göster

AFRİKA YEMEK KÜLTÜRÜ

Yıl 2019, Cilt: 1 Sayı: 1, 88 - 88, 31.12.2019

Öz

Afrika Yemek Kültürü kitabı, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Dışişleri Bakanlığı, Ankara’da bulunan 34 Afrika Büyükelçisi Eşleri Derneği (ASHOM), Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı Türk Tarih Kurumu, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) Akdeniz Havzası ve Afrika Medeniyetleri Uygulama ve Araştırma Merkezi, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi (AHBVÜ) Edebiyat Fakültesi Mütercim-Tercümanlık Bölümünün ve kitapta yer alan görsellerin tasarımı Arkeoloji Bölümünün işbirliği ile hazırlanmıştır

Yıl 2019, Cilt: 1 Sayı: 1, 88 - 88, 31.12.2019

Öz

Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Kitap İnceleme
Yazarlar

Suna Timur Ağıldere

Yayımlanma Tarihi 31 Aralık 2019
Yayımlandığı Sayı Yıl 2019 Cilt: 1 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Timur Ağıldere, S. (2019). AFRİKA YEMEK KÜLTÜRÜ. Akdeniz Havzası Ve Afrika Medeniyetleri Dergisi, 1(1), 88-88.

Gelecek sayılar için makale kabulleri devam etmektedir.