BibTex RIS Kaynak Göster

Antioxidant and Antimicrobial Activities of Olive leaf and Olive Mill Wastewater from Olive Oil Processing By-products

Yıl 2011, Cilt: 52 Sayı: 1, - , 01.03.2011

Zeytin Yağı İşleme Yan Ürünlerinden Zeytin Yaprağı ile Zeytin Karasuyunun Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri

Yıl 2011, Cilt: 52 Sayı: 1, - , 01.03.2011
Toplam 0 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Birincil Dil Türkçe
Bölüm Araştırma Makaleleri
Yazarlar

Hatice Basmacıoğlu Malayoğlu Bu kişi benim

Burcu Aktaş

Yayımlanma Tarihi 1 Mart 2011
Gönderilme Tarihi 16 Nisan 2014
Yayımlandığı Sayı Yıl 2011 Cilt: 52 Sayı: 1

Kaynak Göster

APA Malayoğlu, H. B., & Aktaş, B. (2011). Zeytin Yağı İşleme Yan Ürünlerinden Zeytin Yaprağı ile Zeytin Karasuyunun Antimikrobiyal ve Antioksidan Etkileri. Journal of Animal Production, 52(1).


26405

Creative Commons License Journal of Animal Production is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 International License.


26407 26406 26408   26409  26410263992641126412  26413   26414 26415