APA |
Tekeli, S., Öztabak, K., & Esen Gürsel, F. (2013). YUMURTACI TAVUKLARIN YEMİNE YÜKSEK DOZDA İLAVE EDİLEN BAKIRIN YUMURTA ÜRETİMİ, YUMURTA KABUK AĞIRLIĞI VE YUMURTA KABUK KALINLIĞINA ETKİSİ. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, 31(1), 177-183. https://doi.org/10.16988/iuvfd.11769 |
|
AMA |
Tekeli S, Öztabak K, Esen Gürsel F. YUMURTACI TAVUKLARIN YEMİNE YÜKSEK DOZDA İLAVE EDİLEN BAKIRIN YUMURTA ÜRETİMİ, YUMURTA KABUK AĞIRLIĞI VE YUMURTA KABUK KALINLIĞINA ETKİSİ. iuvfd. Mart 2013;31(1):177-183. doi:10.16988/iuvfd.11769 |
|
Chicago |
Tekeli, Süleyman, Kemal Öztabak, ve Feraye Esen Gürsel. “YUMURTACI TAVUKLARIN YEMİNE YÜKSEK DOZDA İLAVE EDİLEN BAKIRIN YUMURTA ÜRETİMİ, YUMURTA KABUK AĞIRLIĞI VE YUMURTA KABUK KALINLIĞINA ETKİSİ”. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 31, sy. 1 (Mart 2013): 177-83. https://doi.org/10.16988/iuvfd.11769. |
|
EndNote |
Tekeli S, Öztabak K, Esen Gürsel F (01 Mart 2013) YUMURTACI TAVUKLARIN YEMİNE YÜKSEK DOZDA İLAVE EDİLEN BAKIRIN YUMURTA ÜRETİMİ, YUMURTA KABUK AĞIRLIĞI VE YUMURTA KABUK KALINLIĞINA ETKİSİ. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 31 1 177–183. |
|
IEEE |
S. Tekeli, K. Öztabak, ve F. Esen Gürsel, “YUMURTACI TAVUKLARIN YEMİNE YÜKSEK DOZDA İLAVE EDİLEN BAKIRIN YUMURTA ÜRETİMİ, YUMURTA KABUK AĞIRLIĞI VE YUMURTA KABUK KALINLIĞINA ETKİSİ”, iuvfd, c. 31, sy. 1, ss. 177–183, 2013, doi: 10.16988/iuvfd.11769. |
|
ISNAD |
Tekeli, Süleyman vd. “YUMURTACI TAVUKLARIN YEMİNE YÜKSEK DOZDA İLAVE EDİLEN BAKIRIN YUMURTA ÜRETİMİ, YUMURTA KABUK AĞIRLIĞI VE YUMURTA KABUK KALINLIĞINA ETKİSİ”. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi 31/1 (Mart 2013), 177-183. https://doi.org/10.16988/iuvfd.11769. |
|
JAMA |
Tekeli S, Öztabak K, Esen Gürsel F. YUMURTACI TAVUKLARIN YEMİNE YÜKSEK DOZDA İLAVE EDİLEN BAKIRIN YUMURTA ÜRETİMİ, YUMURTA KABUK AĞIRLIĞI VE YUMURTA KABUK KALINLIĞINA ETKİSİ. iuvfd. 2013;31:177–183. |
|
MLA |
Tekeli, Süleyman vd. “YUMURTACI TAVUKLARIN YEMİNE YÜKSEK DOZDA İLAVE EDİLEN BAKIRIN YUMURTA ÜRETİMİ, YUMURTA KABUK AĞIRLIĞI VE YUMURTA KABUK KALINLIĞINA ETKİSİ”. İstanbul Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi, c. 31, sy. 1, 2013, ss. 177-83, doi:10.16988/iuvfd.11769. |
|
Vancouver |
Tekeli S, Öztabak K, Esen Gürsel F. YUMURTACI TAVUKLARIN YEMİNE YÜKSEK DOZDA İLAVE EDİLEN BAKIRIN YUMURTA ÜRETİMİ, YUMURTA KABUK AĞIRLIĞI VE YUMURTA KABUK KALINLIĞINA ETKİSİ. iuvfd. 2013;31(1):177-83. |
|