olive leaf extract sous vide antimicrobial activity Listeria monocytogenes ground beef
Commission of Scientific Research Projects of Sakarya University
FBLYTEZ-2015-50-01-050
FBLYTEZ-2015-50-01-050
Birincil Dil | İngilizce |
---|---|
Konular | Gıda Mühendisliği |
Bölüm | Makaleler |
Yazarlar | |
Proje Numarası | FBLYTEZ-2015-50-01-050 |
Yayımlanma Tarihi | 28 Haziran 2021 |
Gönderilme Tarihi | 3 Şubat 2021 |
Kabul Tarihi | 10 Mayıs 2021 |
Yayımlandığı Sayı | Yıl 2021 |
International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinin içeriği, Creative Commons Alıntı-GayriTicari (CC BY-NC) 4.0 Uluslararası Lisansı ile yayınlanmaktadır. Söz konusu telif, üçüncü tarafların içeriği uygun şekilde atıf vermek koşuluyla, ticari olmayan amaçlarla paylaşımına ve uyarlamasına izin vermektedir. Yazarlar, International Journal of Agriculture, Environment and Food Sciences dergisinde yayınlanmış çalışmalarının telif hakkını elinde tutar.
Web: dergipark.org.tr/jaefs E-mail: editor@jaefs.com WhatsApp: +90 850 309 59 27