Araştırma Makalesi
BibTex RIS Kaynak Göster
Yıl 2016, Cilt: 9 Sayı: 2, 23 - 25, 29.12.2016

Öz

Kaynakça

  • Barros L, Cruz T, Baptista P, Estevinho LM, Ferreira IC 2008. Wild and commercial mushrooms as source of nutrients and nutraceuticals. Food Chemistry and Toxicology, 46: 2742 2747.

Taze ve Kurutulmuş Ramaria flava Örneklerinde Vitamin E Miktarının Belirlenmesi

Yıl 2016, Cilt: 9 Sayı: 2, 23 - 25, 29.12.2016

Öz

Çalışmada, ekonomik değere sahip olan Ramaria flava’nın taze ve kurutulmuş numunelerinde vitamin E miktarları analiz edilmiştir. Elde edilen sonuçlara göre vitamin E miktarı taze numunede 22.05 mg/kg doku bulunurken, kurutulmuş mantar numunesinde 21.36 mg/kg doku bulunmuştur.

Kaynakça

  • Barros L, Cruz T, Baptista P, Estevinho LM, Ferreira IC 2008. Wild and commercial mushrooms as source of nutrients and nutraceuticals. Food Chemistry and Toxicology, 46: 2742 2747.
Toplam 1 adet kaynakça vardır.

Ayrıntılar

Bölüm Makaleler
Yazarlar

Mahfuz Elmastaş Bu kişi benim

İbrahim Türkekul

Yayımlanma Tarihi 29 Aralık 2016
Gönderilme Tarihi 7 Eylül 2017
Yayımlandığı Sayı Yıl 2016 Cilt: 9 Sayı: 2

Kaynak Göster

APA Elmastaş, M., & Türkekul, İ. (2016). Taze ve Kurutulmuş Ramaria flava Örneklerinde Vitamin E Miktarının Belirlenmesi. Kafkas Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, 9(2), 23-25.