APA |
Koç, M., Devseren, E., Yılmaz, T., Petmez, B., et al. (2018). FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Gıda, 43(3), 370-383. https://doi.org/10.15237/gida.GD17108 |
|
AMA |
Koç M, Devseren E, Yılmaz T, Petmez B, Okut D, Kaymak-ertekin F. FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. The Journal of Food. May 2018;43(3):370-383. doi:10.15237/gida.GD17108 |
|
Chicago |
Koç, Mehmet, Esra Devseren, Tuğçe Yılmaz, Berrak Petmez, Dilara Okut, and Figen Kaymak-ertekin. “FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Gıda 43, no. 3 (May 2018): 370-83. https://doi.org/10.15237/gida.GD17108. |
|
EndNote |
Koç M, Devseren E, Yılmaz T, Petmez B, Okut D, Kaymak-ertekin F (May 1, 2018) FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. Gıda 43 3 370–383. |
|
IEEE |
M. Koç, E. Devseren, T. Yılmaz, B. Petmez, D. Okut, and F. Kaymak-ertekin, “FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”, The Journal of Food, vol. 43, no. 3, pp. 370–383, 2018, doi: 10.15237/gida.GD17108. |
|
ISNAD |
Koç, Mehmet et al. “FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Gıda 43/3 (May 2018), 370-383. https://doi.org/10.15237/gida.GD17108. |
|
JAMA |
Koç M, Devseren E, Yılmaz T, Petmez B, Okut D, Kaymak-ertekin F. FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. The Journal of Food. 2018;43:370–383. |
|
MLA |
Koç, Mehmet et al. “FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ”. Gıda, vol. 43, no. 3, 2018, pp. 370-83, doi:10.15237/gida.GD17108. |
|
Vancouver |
Koç M, Devseren E, Yılmaz T, Petmez B, Okut D, Kaymak-ertekin F. FARKLI DONDURMA VE ÇÖZÜNDÜRME YÖNTEMLERİ İLE ÖN İŞLEM UYGULAMALARININ MANDALİNA VE ÇİLEKTE KALİTE ÖZELLİKLERİ ÜZERİNE ETKİLERİ. The Journal of Food. 2018;43(3):370-83. |
|