APA |
Kaya, M., Berktaş, S., Adanacıoğlu, N., Çam, M. (2021). KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ. Gıda, 46(2), 376-395. https://doi.org/10.15237/gida.GD21007 |
|
AMA |
Kaya M, Berktaş S, Adanacıoğlu N, Çam M. KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ. The Journal of Food. March 2021;46(2):376-395. doi:10.15237/gida.GD21007 |
|
Chicago |
Kaya, Murat, Serap Berktaş, Neşe Adanacıoğlu, and Mustafa Çam. “KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ”. Gıda 46, no. 2 (March 2021): 376-95. https://doi.org/10.15237/gida.GD21007. |
|
EndNote |
Kaya M, Berktaş S, Adanacıoğlu N, Çam M (March 1, 2021) KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ. Gıda 46 2 376–395. |
|
IEEE |
M. Kaya, S. Berktaş, N. Adanacıoğlu, and M. Çam, “KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ”, The Journal of Food, vol. 46, no. 2, pp. 376–395, 2021, doi: 10.15237/gida.GD21007. |
|
ISNAD |
Kaya, Murat et al. “KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ”. Gıda 46/2 (March 2021), 376-395. https://doi.org/10.15237/gida.GD21007. |
|
JAMA |
Kaya M, Berktaş S, Adanacıoğlu N, Çam M. KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ. The Journal of Food. 2021;46:376–395. |
|
MLA |
Kaya, Murat et al. “KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ”. Gıda, vol. 46, no. 2, 2021, pp. 376-95, doi:10.15237/gida.GD21007. |
|
Vancouver |
Kaya M, Berktaş S, Adanacıoğlu N, Çam M. KAYSERİ BÖLGESİNDE DOĞAL OLARAK YETİŞEN VE KÜLTÜRE EDİLEN TIBBİ MANTARLARIN TOPLAM FENOLİK MADDE İÇERİKLERİNİN, ANTİOKSİDAN AKTİVİTELERİNİN VE ERİTADENİN BİLEŞİĞİNİN BELİRLENMESİ. The Journal of Food. 2021;46(2):376-95. |
|