APA |
Çelikel Güngör, A., Gürbüz, S., Akın, M. S., Akın, M. B., et al. (2020). Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Harran University Journal of the Faculty of Veterinary Medicine, 9(1), 1-5. https://doi.org/10.31196/huvfd.643972 |
|
AMA |
Çelikel Güngör A, Gürbüz S, Akın MS, Akın MB, Palabıçak B. Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Harran Univ Vet Fak Derg. June 2020;9(1):1-5. doi:10.31196/huvfd.643972 |
|
Chicago |
Çelikel Güngör, Asli, Semra Gürbüz, Musa Serdar Akın, Mutlu Buket Akın, and Büşra Palabıçak. “Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri”. Harran University Journal of the Faculty of Veterinary Medicine 9, no. 1 (June 2020): 1-5. https://doi.org/10.31196/huvfd.643972. |
|
EndNote |
Çelikel Güngör A, Gürbüz S, Akın MS, Akın MB, Palabıçak B (June 1, 2020) Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Harran University Journal of the Faculty of Veterinary Medicine 9 1 1–5. |
|
IEEE |
A. Çelikel Güngör, S. Gürbüz, M. S. Akın, M. B. Akın, and B. Palabıçak, “Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri”, Harran Univ Vet Fak Derg, vol. 9, no. 1, pp. 1–5, 2020, doi: 10.31196/huvfd.643972. |
|
ISNAD |
Çelikel Güngör, Asli et al. “Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri”. Harran University Journal of the Faculty of Veterinary Medicine 9/1 (June 2020), 1-5. https://doi.org/10.31196/huvfd.643972. |
|
JAMA |
Çelikel Güngör A, Gürbüz S, Akın MS, Akın MB, Palabıçak B. Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Harran Univ Vet Fak Derg. 2020;9:1–5. |
|
MLA |
Çelikel Güngör, Asli et al. “Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri”. Harran University Journal of the Faculty of Veterinary Medicine, vol. 9, no. 1, 2020, pp. 1-5, doi:10.31196/huvfd.643972. |
|
Vancouver |
Çelikel Güngör A, Gürbüz S, Akın MS, Akın MB, Palabıçak B. Mardin’de Satılan Çiğ Sütlerin Bazı Fizikokimyasal Ve Mikrobiyolojik Özellikleri. Harran Univ Vet Fak Derg. 2020;9(1):1-5. |
|