Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aslı Gül Acar
Dr. Öğretim Görevlisi
ULUDAG UNIVERSITY, GEMLİK ASIM KOCABIYIK VOCATIONAL SCHOOL
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
0000-0003-3061-3839
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Biyokimya ve Hücre Biyolojisi
Kurum
ULUDAG UNIVERSITY, GEMLİK ASIM KOCABIYIK VOCATIONAL SCHOOL
Yayınlar
Research on the Determination of the Physicochemical and Sensory Characteristics of the Wine Produced by Malolactic Fermentation from Sauvignon Blanc, Merlot and Kalecik Karası Grapes
Yazarlar:
Aslı Gül Acar
,
Zeki Severoğlu
,
Gülbübü Kurmanbekova
,
Ahmet Yılmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Clinical and Experimental Health Sciences
DOI: 10.33808/clinexphealthsci.1213805
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
323
0
FAVORİ
323
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Clinical and Experimental Health Sciences
Hakemlik
Cumhuriyet Science Journal
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat