Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Ali Yıldırım
Doç. Dr.
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
8
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
22
TR Dizin Atıf
15
8
Yayın
4
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
15
TR Dizin Atıf
0000-0001-7226-1902
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Gıda Teknolojileri
Hububat Teknolojisi
Kurum
HARRAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Karabuğday ununun Fatayer’in (zahter karışımlı börek) kalite özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Ali Yıldırım
,
Zana Karaboğa
, Firuze Amasyalı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1338053
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
475
0
FAVORİ
475
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrases Ön İşleminin Mısırın Kurutma Sırasındaki Fiziksel Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Zana Karaboğa
,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.970780
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
735
0
FAVORİ
735
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ultrason ön işlem görmüş mısırın sıcak hava konveksiyonu ve vakum kurutma sırasındaki bazı fiziksel özelliklerinin değişimi
Yazarlar:
Zana Karaboğa
,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1036363
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
412
0
FAVORİ
412
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Mardin yöresinde yaygın yetiştirilen ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) çeşitlerinin fiziksel, fizikokimyasal (teknolojik) ve kimyasal özellikleri
Yazarlar:
Ali Yıldırım
, Önder Deger
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.892966
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
705
0
FAVORİ
705
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde (GAP) yetiştirilen bazı durum buğdayı çeşitlerinin kalite özellikleri
Yazarlar:
Ali Yıldırım
,
Ahmet Atasoy
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.738505
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1175
0
FAVORİ
1175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
Yazarlar:
Ali Yıldırım
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
0
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
A. Ferit Atasoy
, İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2657
0
FAVORİ
2657
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Teknikleri ve Ön İşlem Uygulamaları ile Kurutulmuş Soğanların Rehidrasyon Kapasitelerinin Artırılması
Yazarlar: Mehmet Karaaslan,
Ali Yıldırım
, Hasan Vardin
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.259111
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4470
0
FAVORİ
4470
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Editörlük
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Batman Üniversitesi Yaşam Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Ultrason ön işlem görmüş mısırın sıcak hava konveksiyonu ve vakum kurutma sırasındaki bazı fiziksel özelliklerinin değişimi
Yazarlar:
Zana Karaboğa
,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1036363
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
412
1
ATIF
0
FAVORİ
412
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Mardin yöresinde yaygın yetiştirilen ekmeklik buğday (Triticum aestivum L.) çeşitlerinin fiziksel, fizikokimyasal (teknolojik) ve kimyasal özellikleri
Yazarlar:
Ali Yıldırım
, Önder Deger
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.892966
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
705
2
ATIF
0
FAVORİ
705
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’nin Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde (GAP) yetiştirilen bazı durum buğdayı çeşitlerinin kalite özellikleri
Yazarlar:
Ali Yıldırım
,
Ahmet Atasoy
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.738505
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1175
6
ATIF
0
FAVORİ
1175
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Change in Weight and Dimensions of Cowpea (Vigna unguiculata L. walp.) during Soaking
Yazarlar:
Ali Yıldırım
,
Ahmet Ferit Atasoy
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.330112
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
3
ATIF
0
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Geleneksel Ev İsot Baharatının Aflatoksin İçeriğinin Belirlenmesi Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
A. Ferit Atasoy
, İbrahim Hayoğlu, Aziz Korkmaz, Esra Kara,
Ali Yıldırım
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.303132
ATIF
8
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2657
8
ATIF
0
FAVORİ
2657
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Kurutma Teknikleri ve Ön İşlem Uygulamaları ile Kurutulmuş Soğanların Rehidrasyon Kapasitelerinin Artırılması
Yazarlar: Mehmet Karaaslan,
Ali Yıldırım
, Hasan Vardin
Yayın Bilgisi: 2016 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.259111
ATIF
2
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4470
2
ATIF
0
FAVORİ
4470
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat