Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Aysun Cebeci
Yrd. Doç. Dr.
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
2
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Endüstriyel Biyoteknoloji
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Mikrobiyolojisi
Kurum
ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ
Yayınlar
Bazı geleneksel Türk gıdalarından laktik asit bakterilerinin izolasyonu
Yazarlar:
Osman Doğan
,
Aysun Cebeci
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.658513
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
823
0
FAVORİ
823
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tarhanadan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu
Yazarlar:
Aysun Cebeci
, Muhammet Fatih Polat, Burak Çalış
Yayın Bilgisi: 2020 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.624715
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
788
0
FAVORİ
788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Tarhanadan Laktik Asit Bakterilerinin İzolasyonu
Yazarlar:
Aysun Cebeci
, Muhammet Fatih Polat, Burak Çalış
Yayın Bilgisi: 2020 ,
ÇOMÜ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33202/comuagri.624715
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
788
1
ATIF
0
FAVORİ
788
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat