Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Elif Cemre Özaydın
Dr. Öğr. Üyesi
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
4
7
Yayın
3
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
0000-0003-1574-5120
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Kurum
İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
OSMANLI TIBBININ OSMANLI MUTFAĞI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1922
0
ATIF
4
FAVORİ
1922
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Mutfağında Yumurta ve Yumurtalı Yemekler
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.881212
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4545
0
ATIF
1
FAVORİ
4545
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Çekim Gücü Olarak Gastronomi Müzeleri: Safranbolu Türk Kahve Müzesi Örneği
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1016819
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1161
4
ATIF
1
FAVORİ
1161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bulut Mutfak Modeli Üzerine Nitel Bir Araştırma: Avane Cloud Kitchens
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1091100
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4684
0
ATIF
1
FAVORİ
4684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türk Mutfak Kültüründe Helva ve Helva Gelenekleri
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1367959
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1398
0
ATIF
1
FAVORİ
1398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Türk Mutfak Kültüründe Helva ve Helva Gelenekleri
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1367959
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1398
1
FAVORİ
1398
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bulut Mutfak Modeli Üzerine Nitel Bir Araştırma: Avane Cloud Kitchens
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.48146/odusobiad.1091100
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4684
1
FAVORİ
4684
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek Sektöründe İnovatif Sürdürülebilirlik Uygulamaları: Kontrollü Atmosferde Depolama
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3285
0
FAVORİ
3285
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Destinasyon Çekim Gücü Olarak Gastronomi Müzeleri: Safranbolu Türk Kahve Müzesi Örneği
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1016819
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1161
1
FAVORİ
1161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yiyecek İçecek İşletmelerinde post Truth Pazarlama
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1574
0
FAVORİ
1574
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
OSMANLI TIBBININ OSMANLI MUTFAĞI ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1922
4
FAVORİ
1922
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Osmanlı Mutfağında Yumurta ve Yumurtalı Yemekler
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
İlkay Gök
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.881212
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4545
1
FAVORİ
4545
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Editörlük
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Editör Yardımcısı
Hakemlik
Aydın Gastronomy
İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Destinasyon Çekim Gücü Olarak Gastronomi Müzeleri: Safranbolu Türk Kahve Müzesi Örneği
Yazarlar:
Elif Cemre Bozagcı
,
Alper Çevik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1016819
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1161
4
ATIF
1
FAVORİ
1161
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat