Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Derya Dursun Saydam
Dr. Öğr. Üyesi
istanbul yeni yüzyıl üniversitesi
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
3
2
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-9858-6382
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
istanbul yeni yüzyıl üniversitesi
Yayınlar
Astaxanthin biosynthesis: A two-step optimization approach and model construction with Response Surface Methodology and Artificial Neural Network
Yazarlar:
Derya Dursun Saydam
,
Ali Coşkun Dalgıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2019.3.9
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
808
0
FAVORİ
808
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yardımcı gıda teknolojileri ile elmadan probiyotik atıştırmalık üretiminin ön çalışması
Yazarlar:
Derya Dursun Saydam
, Rojda Dakak,
Ali Çoşkun Dalgıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.499249
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
786
0
FAVORİ
786
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Yardımcı gıda teknolojileri ile elmadan probiyotik atıştırmalık üretiminin ön çalışması
Yazarlar:
Derya Dursun Saydam
, Rojda Dakak,
Ali Çoşkun Dalgıç
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.499249
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
786
1
ATIF
0
FAVORİ
786
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat