Dilistan Shipman profil resmi
Dilistan Shipman Dr. Öğr. Üyesi BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4
4 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Yönetimi

Kurum

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

UNDERSTANDING ONLINE FOOD ORDERING: HOW THE PROCESS RESULTS IN SATISFACTION OF THE CUSTOMERS
Yayın Bilgisi: 2019 , Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/byk.m.26515393.2019.7/2.81-90
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3232

3

1

3232

Factors Affecting Food Choices of Millennials: How they Decide What to Eat?
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2020.6.1.0036
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4143

0

1

4143

Aşırı Turizm, Nüfus Teorisi ve Turizme Katılım
DOI: 10.31592/aeusbed.827987
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 940

1

1

940

Yayınlar

Aşırı Turizm, Nüfus Teorisi ve Turizme Katılım
DOI: 10.31592/aeusbed.827987
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 940

1

940

Beslenmede Vejetaryen Modeli
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6216

0

6216

Factors Affecting Food Choices of Millennials: How they Decide What to Eat?
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2020.6.1.0036
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4143

1

4143

UNDERSTANDING ONLINE FOOD ORDERING: HOW THE PROCESS RESULTS IN SATISFACTION OF THE CUSTOMERS
Yayın Bilgisi: 2019 , Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/byk.m.26515393.2019.7/2.81-90
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3232

1

3232

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Aşırı Turizm, Nüfus Teorisi ve Turizme Katılım
DOI: 10.31592/aeusbed.827987
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 940

1

1

940

UNDERSTANDING ONLINE FOOD ORDERING: HOW THE PROCESS RESULTS IN SATISFACTION OF THE CUSTOMERS
Yayın Bilgisi: 2019 , Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/byk.m.26515393.2019.7/2.81-90
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3232

3

1

3232

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.