Dilistan Shipman profil resmi
Dilistan Shipman Dr. Öğr. Üyesi BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ
Yayın 4 Hakemlik 0 CrossRef Atıf 4
4 Yayın
0 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Yönetimi

Kurum

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

UNDERSTANDING ONLINE FOOD ORDERING: HOW THE PROCESS RESULTS IN SATISFACTION OF THE CUSTOMERS
Yayın Bilgisi: 2019 , Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/byk.m.26515393.2019.7/2.81-90
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3171

3

1

3171

Factors Affecting Food Choices of Millennials: How they Decide What to Eat?
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2020.6.1.0036
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4035

0

1

4035

Aşırı Turizm, Nüfus Teorisi ve Turizme Katılım
DOI: 10.31592/aeusbed.827987
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 916

1

1

916

Yayınlar

Aşırı Turizm, Nüfus Teorisi ve Turizme Katılım
DOI: 10.31592/aeusbed.827987
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 916

1

916

Beslenmede Vejetaryen Modeli
Yayın Bilgisi: 2021 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6069

0

6069

Factors Affecting Food Choices of Millennials: How they Decide What to Eat?
Yayın Bilgisi: 2020 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2020.6.1.0036
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4035

1

4035

UNDERSTANDING ONLINE FOOD ORDERING: HOW THE PROCESS RESULTS IN SATISFACTION OF THE CUSTOMERS
Yayın Bilgisi: 2019 , Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/byk.m.26515393.2019.7/2.81-90
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3171

1

3171

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.

Yayınlar

Aşırı Turizm, Nüfus Teorisi ve Turizme Katılım
DOI: 10.31592/aeusbed.827987
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 916

1

1

916

UNDERSTANDING ONLINE FOOD ORDERING: HOW THE PROCESS RESULTS IN SATISFACTION OF THE CUSTOMERS
Yayın Bilgisi: 2019 , Beykoz Akademi Dergisi
DOI: 10.14514/byk.m.26515393.2019.7/2.81-90
ATIF 3 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 3171

3

1

3171

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.