Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Duygu Başkaya Sezer
Dr. Öğr. Üyesi
AMASYA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
6
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
1
6
Yayın
2
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
0000-0003-2724-1923
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Mühendisliği
Gastronomi
Aşçılık
Fonksiyonel Gıdalar
Gıda Tüketimi
Gıda Teknolojileri
Kurum
AMASYA ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
İnsan-Gıda Etkileşimi: Gastronomide Kullanılan Şekil Değiştiren Gıdalar
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
,
Gözde Kumuz
,
Şerif Baldıran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
204
0
ATIF
1
FAVORİ
204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
İnsan-Gıda Etkileşimi: Gastronomide Kullanılan Şekil Değiştiren Gıdalar
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
,
Gözde Kumuz
,
Şerif Baldıran
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
204
1
FAVORİ
204
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Socio-demographic determinants of good food safety practices for young, educated food handlers in Türkiye
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH24002
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
846
0
FAVORİ
846
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Partikül büyüklüğünün üzüm posasının kompozisyonuna ve hidrasyon, yağ tutma, termal, teknolojik özelliklerine etkisi
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH24005
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
346
0
FAVORİ
346
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı basınç büyüklükleri ve çözücülerin böğürtlen (Rubus plicatus L.) ekstraktlarının fonksiyonel özelliklerine ve renk stabilitesine etkisi
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Food and Health
DOI: 10.3153/FH23022
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
647
0
FAVORİ
647
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
KONVANSİYONEL VE MİKRODALGA İLE KURUTULMUŞ VİŞNE POSASI YAĞININ FİZİKOKİMYASAL VE FONKSİYONEL ÖZELLİKLERİNİN KARŞILAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.1210767
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
513
0
FAVORİ
513
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The Preferences of Consumers for Organic Food Products: The Case of Samsun Province in Türkiye
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
,
Osman Kılıç
,
Uğur Başer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1232752
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
534
0
FAVORİ
534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Aydın Gastronomy
Food and Health
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
Yayınlar
The Preferences of Consumers for Organic Food Products: The Case of Samsun Province in Türkiye
Yazarlar:
Duygu Başkaya Sezer
,
Osman Kılıç
,
Uğur Başer
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Türkiye Tarımsal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.19159/tutad.1232752
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
534
1
ATIF
0
FAVORİ
534
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat