Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Emre Akoğul
Dr. Öğr. Üyesi
Atatürk Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
4
5
Yayın
4
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Kurum
Atatürk Üniversitesi
Popüler Yayınları
LİDERLİK TARZLARI, TÜKENMİŞLİK VE YARATICILIK İLİŞKİSİNİN BELİRLENMESİ: ANKARA’DA OTEL İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA
Yazarlar:
Emre Akoğul
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Al Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1320
0
ATIF
1
FAVORİ
1320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum ramazan mutfak kültürünün incelenmesi
Yazarlar:
Emre Akoğul
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
902
0
ATIF
1
FAVORİ
902
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tourism and innovation: A literature review
Yazarlar:
Cem Işık
,
Ebru Günlü Küçükaltan
,
Sedat Taş
,
Emre Akoğul
,
Abdulkadir Uyrun
,
Tahmina Hajiyeva
,
Barış Turan
, Ahmet Halil Dırbo,
Engin Bayraktaroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Ekonomi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3712
0
ATIF
1
FAVORİ
3712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Erzurum Mutfak Kültüründe Kış Hazırlıklarının İncelenmesi
Yazarlar:
Emre Akoğul
,
Zühal Aksakallı
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1917
0
FAVORİ
1917
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tourism and innovation: A literature review
Yazarlar:
Cem Işık
,
Ebru Günlü Küçükaltan
,
Sedat Taş
,
Emre Akoğul
,
Abdulkadir Uyrun
,
Tahmina Hajiyeva
,
Barış Turan
, Ahmet Halil Dırbo,
Engin Bayraktaroğlu
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Journal of Ekonomi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3712
1
FAVORİ
3712
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Erzurum ramazan mutfak kültürünün incelenmesi
Yazarlar:
Emre Akoğul
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
902
1
FAVORİ
902
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
TURİZM VE İNOVASYON İLİŞKİSİ: LİTERATÜR TARAMASI
Yazarlar:
Cem Işık
,
Emre Akoğul
,
Sedat Taş
,
Abdulkadir Uyrun
,
Tahmina Hajiyeva
, Barış Turan, Ahmet Halil Dırbo
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6761
0
FAVORİ
6761
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
LİDERLİK TARZLARI, TÜKENMİŞLİK VE YARATICILIK İLİŞKİSİNİN BELİRLENMESİ: ANKARA’DA OTEL İŞLETMELERİNDE BİR UYGULAMA
Yazarlar:
Emre Akoğul
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Al Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1320
1
FAVORİ
1320
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Al Farabi Uluslararası Sosyal Bilimler Dergisi
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Journal of Ekonomi
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
Tourism and Recreation
Hakemlik
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Gastro-World
GSI Journals Serie A: Advancements in Tourism Recreation and Sports Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat