Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Erhan Babaç
Dr. Öğr. Üyesi
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
2
Hakemlik
22
CrossRef Atıf
2
2
Yayın
22
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Gastronomi
Turizm Pazarlaması
Aşçılık
Moleküler Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Gastronomi
Dijital Gastronomi
Nöropazarlama
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Gastronomi, Müzik ve Beyin
Yazarlar:
Erhan Babaç
,
Ezgi Ertek Babaç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29157/etusbed.980892
ATIF
2
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3408
2
ATIF
4
FAVORİ
3408
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Gastronomi, Müzik ve Beyin
Yazarlar:
Erhan Babaç
,
Ezgi Ertek Babaç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29157/etusbed.980892
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3408
4
FAVORİ
3408
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
YEŞİL NESİL RESTORANLARA YÖNELİK MÜŞTERİ YORUMLARININ İÇERİK ANALİZİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ
Yazarlar: Mehmet Sedat İpar,
Erhan Babaç
,
Alperen Kök
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1861
0
FAVORİ
1861
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Journal of Gastronomy Hospitality and Travel
Editörlük
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Editör
Ordu Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Sosyal Bilimler Araştırmaları Dergisi
Alan Editörü
Hakemlik
Anadolu Üniversitesi Mesleki Eğitim ve Uygulama Dergisi
Aydın Gastronomy
Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Tourism and Recreation
Uluslararası Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Yayınlar
Gastronomi, Müzik ve Beyin
Yazarlar:
Erhan Babaç
,
Ezgi Ertek Babaç
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Erzurum Teknik Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.29157/etusbed.980892
ATIF
2
FAVORİ
4
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3408
2
ATIF
4
FAVORİ
3408
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat