Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Evren Kıran
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM (DR)
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0009-0002-4992-053X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gastronomi
Mutfak Kültürü
Mutfak Tarihi
Mutfak Sanatları
Aşçılık
Türk Mutfağı
Yöresel Mutfaklar
Temel Mutfak Teknikleri
Geleneksel Yemek
Gastronomi Turizmi
Kurum
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ, SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ, TURİZM (DR)
Popüler Yayınları
Depremin Antakya Mutfağındaki Yerel Yemek Üretim Süreçlerine Etkisi ve Beklenen Etkiler*
Yazarlar:
Evren Kıran
,
İsmail Kizilirmak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1528366
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
31
0
ATIF
1
FAVORİ
31
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Depremin Antakya Mutfağındaki Yerel Yemek Üretim Süreçlerine Etkisi ve Beklenen Etkiler*
Yazarlar:
Evren Kıran
,
İsmail Kizilirmak
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Global Tourism and Technology Research
DOI: 10.54493/jgttr.1528366
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
31
1
FAVORİ
31
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Journal of Global Tourism and Technology Research
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat