Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Eyad Aoudeh
Yüksek Lisans
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
7
2
Yayın
0
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Semizotunun (Portulaca Oleracea L.) Farklı Ekstraktlarının Kimyasal Özellikleri ve Antioksidan Aktivitesi
Yazarlar:
Eyad Aoudeh
,
İhsan Güngör Şat
,
Halil İbrahim Binici
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.1239088
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
447
0
FAVORİ
447
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Ceviz ve Ceviz Ürünlerinin Besinsel Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Halil İbrahim Binici
,
İhsan Güngör Şat
,
Eyad Aoudeh
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.843028
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2364
0
FAVORİ
2364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Ceviz ve Ceviz Ürünlerinin Besinsel Bileşimi ve Sağlık Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Halil İbrahim Binici
,
İhsan Güngör Şat
,
Eyad Aoudeh
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.17097/ataunizfd.843028
ATIF
7
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2364
7
ATIF
0
FAVORİ
2364
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat