Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Özdemir
Doç. Dr.
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
2
4
Yayın
1
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Bakteriyoloji
Kurum
BOLU ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Susceptibility of Staphylococcus aureus Isolated from Different Raw Meat Products to Disinfectants
Yazarlar:
Fatma Özdemir
,
Seza Arslan
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Journal of Biology
DOI: 10.26650/EurJBiol.2024.1373950
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
121
0
FAVORİ
121
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Balıktan İzole Edilen Hareketli Aeromonas Türlerinin Bazı Ekstrasellüler Enzimlerinin Belirlenmesi
Yazarlar:
Fatma Özdemir
,
Seza Arslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi
DOI: 10.5281/zenodo.4843082
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
812
0
FAVORİ
812
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Molecular Characterization and Biofilm Formation of Escherichia coli from Vegetables
Yazarlar:
Fatma Özdemir
,
Seza Arslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.793400
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1216
0
FAVORİ
1216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biofilm Production and Antimicrobial Susceptibility Profiles of Bacillus spp. from Meats
Yazarlar:
Fatma Özdemir
,
Seza Arslan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.395016
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1403
0
FAVORİ
1403
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
European Journal of Biology
Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dergisi
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Gazi University Journal of Science
Yayınlar
Molecular Characterization and Biofilm Formation of Escherichia coli from Vegetables
Yazarlar:
Fatma Özdemir
,
Seza Arslan
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.793400
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1216
1
ATIF
0
FAVORİ
1216
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Biofilm Production and Antimicrobial Susceptibility Profiles of Bacillus spp. from Meats
Yazarlar:
Fatma Özdemir
,
Seza Arslan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.16984/saufenbilder.395016
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1403
1
ATIF
0
FAVORİ
1403
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat