Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fatma Coşkun Topuz
Dr. Öğr. Üyesi
HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
3
5
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-3136-6983
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Özellikleri
Gıda Mühendisliği
Gıda Bilimleri
Gıda Ambalajlama, Saklama ve İşleme
Gıda Teknolojileri
Kurutma Teknolojileri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Temel Gıda İşlemleri
Kurum
HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ, SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ
Yayınlar
Türkiye’de Yetiştirilen Dört Farklı Armut (Pyrus communis L.) Çeşidinin Fiziksel, Kimyasal ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
,
Emre Bakkalbaşı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1086370
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
413
0
FAVORİ
413
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Mikrodalga’da kurutulan sarımsağın (Allium sativum L.) rehidrasyon oranı, renk değerleri ve kurutma kinetiğinin incelenmesi
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.28948/ngumuh.1091829
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
355
0
FAVORİ
355
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antep Fıstığının Uluslararası Ticaretinde Aflatoksin Sorunu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
,
Seda Akfırat
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1038949
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
932
0
FAVORİ
932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
THE CURRENT STATUS, DEVELOPMENT AND FUTURE ASPECTS OF 3D PRINTER TECHNOLOGY IN FOOD INDUSTRY
Yazarlar:
Fatma Coşkun
, Emre Bakkalbaşı,
İsa Cavidoğlu
Yayın Bilgisi: 2018 ,
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
3365
0
FAVORİ
3365
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Valsli Kurutucu Parametrelerinin Elma Püresi Tozunun Çeşitli Fizikokimyasal ve Duyusal Özellikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Fatma Coşkun
, Fikret Pazır
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
DOI: 10.29133/yyutbd.299211
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2189
0
FAVORİ
2189
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
International Journal of 3D Printing Technologies and Digital Industry
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yuzuncu Yıl University Journal of Agricultural Sciences
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Hakemlik
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Hittite Journal of Science and Engineering
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Türkiye’de Yetiştirilen Dört Farklı Armut (Pyrus communis L.) Çeşidinin Fiziksel, Kimyasal ve Biyoaktif Özellikleri
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
,
Emre Bakkalbaşı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
DOI: 10.53433/yyufbed.1086370
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
413
1
ATIF
0
FAVORİ
413
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Antep Fıstığının Uluslararası Ticaretinde Aflatoksin Sorunu ve Çözüm Önerileri
Yazarlar:
Fatma Coşkun Topuz
,
Seda Akfırat
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
DOI: 10.35193/bseufbd.1038949
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
932
1
ATIF
0
FAVORİ
932
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat