Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Firdevs Korkmaz Turgud
Dr. Öğr. Üyesi
Akdeniz Üniversitesi
Yayın
5
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
10
5
Yayın
2
Hakemlik
11
CrossRef Atıf
10
TR Dizin Atıf
0000-0002-6218-0241
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Ziraat, Veterinerlik ve Gıda Bilimleri
Hayvansal Üretim
Kurum
Akdeniz Üniversitesi
Yayınlar
Serbest Gezen Tavuklardan Elde Edilen Yumurtaların Propolis Ekstraktı ile Kaplanmasının Raf Ömrü ve Kalite Parametrelerine Etkileri
Yazarlar:
Gökmen Güler
,
Ayşe Şen
,
Firdevs Korkmaz Turgud
,
Emre Tahtabiçen
,
Aylin Ağma Okur
,
Hasan Ersin Samlı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.893121
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1006
0
FAVORİ
1006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik ve Kimyon Uçucu Yağlarının Yonca Silajlarının Fermantasyon Kalitesi, Aerobik Stabilitesi ile Yem Değeri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Sibel Soycan Önenç
,
Firdevs Korkmaz Turgud
, Aslı Turan Uçman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.555562
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
759
0
FAVORİ
759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yonca Silajlarında Kekik, Kimyon ve Tarçın Uçucu Yağlarının Fermantasyon Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Sibel Soycan Önenç
,
Firdevs Korkmaz Turgud
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.516234
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
837
0
FAVORİ
837
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Bazı Böcek Türlerinin Yemlerde Kullanım Olanakları
Yazarlar: Kübra Melis Sabuncuoğlu,
Firdevs Korkmaz Turgud
,
Hasan Ersin Şamlı
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4101
0
FAVORİ
4101
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Raf Ömrü Dolan Gıdaların Ruminant Beslemede Alternatif Yem Kaynağı olarak Kullanımı
Yazarlar:
Firdevs Korkmaz
,
Sibel Soycan Önenç
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.331509
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
991
0
FAVORİ
991
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Hayvansal Üretim
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
Hakemlik
Journal of Poultry Research
Mediterranean Agricultural Sciences
Yayınlar
Serbest Gezen Tavuklardan Elde Edilen Yumurtaların Propolis Ekstraktı ile Kaplanmasının Raf Ömrü ve Kalite Parametrelerine Etkileri
Yazarlar:
Gökmen Güler
,
Ayşe Şen
,
Firdevs Korkmaz Turgud
,
Emre Tahtabiçen
,
Aylin Ağma Okur
,
Hasan Ersin Samlı
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.33462/jotaf.893121
ATIF
6
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1006
6
ATIF
0
FAVORİ
1006
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Kekik ve Kimyon Uçucu Yağlarının Yonca Silajlarının Fermantasyon Kalitesi, Aerobik Stabilitesi ile Yem Değeri Üzerine Etkileri
Yazarlar:
Sibel Soycan Önenç
,
Firdevs Korkmaz Turgud
, Aslı Turan Uçman
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Hayvansal Üretim
DOI: 10.29185/hayuretim.555562
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
759
1
ATIF
0
FAVORİ
759
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yonca Silajlarında Kekik, Kimyon ve Tarçın Uçucu Yağlarının Fermantasyon Kalitesine Etkisi
Yazarlar:
Sibel Soycan Önenç
,
Firdevs Korkmaz Turgud
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.20289/zfdergi.516234
ATIF
4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
837
4
ATIF
0
FAVORİ
837
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat