Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fırat Çınar
Dr. Arş. Gör.
MERSİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Yayın
1
Hakemlik
1
1
Yayın
1
Hakemlik
0000-0002-5555-2326
57218278557
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Veri Analizi
Gıda Özellikleri
İstatistiksel Analiz
Gıda Mühendisliği
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
MERSİN ÜNİVERSİTESİ, MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ, GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ, GIDA BİLİMLERİ ANABİLİM DALI
Popüler Yayınları
TURUNÇ (Citrus aurantium, L.) YAPRAK, MEYVE KABUĞU VE SUYU UÇUCU YAĞLARININ KİMYASAL BİLEŞENLERİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİBAKTERİYEL ETKİNLİKLERİ
Yazarlar:
Selin Sezen
,
Selmin Özer
,
Fırat Çınar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2500
0
ATIF
1
FAVORİ
2500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
TURUNÇ (Citrus aurantium, L.) YAPRAK, MEYVE KABUĞU VE SUYU UÇUCU YAĞLARININ KİMYASAL BİLEŞENLERİ, ANTİOKSİDAN VE ANTİBAKTERİYEL ETKİNLİKLERİ
Yazarlar:
Selin Sezen
,
Selmin Özer
,
Fırat Çınar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2500
1
FAVORİ
2500
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Mediterranean Fisheries and Aquaculture Research
Hakemlik
Mersin Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat