Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fadime Yazdıç
Dr. Öğr. Üyesi
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
1
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Biyoloji
Bakteriyoloji
Mikrobiyal Genetik
Gıda Bilimleri
Yüksek Basınçlı Sıvı Kromatografisi
Kurum
Sağlık Bilimleri Fakültesi
Yayınlar
Geleneksel Yoğurtlardan İzole Edilen Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus İzolatlarının Bazı Aroma Metabolitlerinin HPLC İle Belirlenmesi
Yazarlar:
Fadime Yazdıç
,
İsmail Akyol
,
Ferit Can Yazdıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.601431
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2979
0
FAVORİ
2979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Editörlük
Munzur Sağlık Bilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Munzur Sağlık Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Afyon Kocatepe Üniversitesi Fen Ve Mühendislik Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Geleneksel Yoğurtlardan İzole Edilen Streptococcus thermophilus ve Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus İzolatlarının Bazı Aroma Metabolitlerinin HPLC İle Belirlenmesi
Yazarlar:
Fadime Yazdıç
,
İsmail Akyol
,
Ferit Can Yazdıç
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
DOI: 10.18016/ksutarimdoga.vi.601431
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2979
1
ATIF
0
FAVORİ
2979
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat