Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Fulya Hekimoğlu Çelik
Öğretim Görevlisi
İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Kurum
İSTANBUL OKAN ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Use of Some Functional Flours for Development of Prebiotic Gluten-Free Cookies
Yazarlar:
İlkay Gök
,
Fulya Hekimoğlu Çelik
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Food Health and Technology Innovations
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
536
0
FAVORİ
536
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Food Health and Technology Innovations
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat