Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gökşen Çapar
Prof. Dr.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ, SU YÖNETİMİ ENSTİTÜSÜ, SU YÖNETİMİ ANABİLİM DALI
Yayın
5
Hakemlik
5
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
3
5
Yayın
5
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
0000-0002-4636-9343
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Doğal Kaynak Yönetimi
İklim Değişikliği Etkileri ve Uyarlama (Diğer)
Su Kalitesi ve Su Kirliliği
Kurum
ANKARA ÜNİVERSİTESİ, SU YÖNETİMİ ENSTİTÜSÜ, SU YÖNETİMİ ANABİLİM DALI
Yayınlar
Etiyopya’da gıda güvencesi için teff üretiminin su ayak izi analizi ile değerlendirilmesi
Yazarlar:
Meka Taher Yimam
,
Gökşen Çapar
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
DOI: 10.29050/harranziraat.1578338
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
41
0
FAVORİ
41
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye’de tatlı su balık yetiştiriciliği sektöründe iklim değişikliği farkındalığı ve potansiyel riskler: Ankete dayalı bir değerlendirme
Yazarlar:
Ayşe Tatma
,
Gökşen Çapar
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Su Ürünleri Dergisi
DOI: 10.12714/egejfas.42.1.01
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
154
0
FAVORİ
154
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Türkiye'nin Tarımsal Sanal Su İhracatının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Buse Uçar
,
Gökşen Çapar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1554424
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
249
0
FAVORİ
249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Membran Teknolojisi ile Su Geri Kazanımı: İçecek Atıksuyundan Soğutma Suyu Üretimi Üzerine Örnek Bir Çalışma
Yazarlar: Mustafa Çağlar Gürbüz,
Gökşen Çapar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1554247
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
183
0
FAVORİ
183
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hayvancılıkta Kullanılan İçme Sularının Kalite Değerlendirmesi: Bir Özel Çevre Koruma Bölgesi Örnek Çalışması
Yazarlar:
Gökşen Çapar
,
Çiğdem Coşkun
,
Sebnem Arslan
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
487
0
FAVORİ
487
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
Su Ürünleri Dergisi
Editörlük
Ankara Üniversitesi Çevrebilimleri Dergisi
Alan Editörü
Kurul Üyeliği
Ankara Üniversitesi Çevrebilimleri Dergisi
Hakemlik
Ankara Üniversitesi Çevrebilimleri Dergisi
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi
Research in Agricultural Sciences
Turkish Journal of Water Science and Management
Yayınlar
Türkiye'nin Tarımsal Sanal Su İhracatının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Buse Uçar
,
Gökşen Çapar
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1554424
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
249
1
ATIF
0
FAVORİ
249
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat