Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gülgün Çakmak Arslan
Dr. Öğr. Üyesi
DUZCE UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
7
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
2
3
Yayın
7
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
2
TR Dizin Atıf
0000-0003-4326-1780
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Hayvan Hücresi ve Moleküler Biyoloji
Biyofizik
Analitik Spektrometri
Kurum
DUZCE UNIVERSITY
Yayınlar
Natürel Sızma Zeytinyağının Kısa ve Uzun Süreli Isıl İşlem Sırasındaki Stabilitesinin Riviera Zeytinyağı ile Karşılaştırmalı Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Gülgün Çakmak Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.1110616
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
760
0
FAVORİ
760
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doksorubisinin Karaciğer Dokusunda Oluşturduğu Hasarın ve Propolisin Bu Hasar Üzerindeki Potansiyel Koruyucu Etkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Nursen Orak,
Gülgün Çakmak Arslan
,
Salih Tunç Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Konuralp Tıp Dergisi
DOI: 10.18521/ktd.1049919
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
598
0
FAVORİ
598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deli Bal ve Grayanotoksin’in Karaciğer Dokusu Üzerindeki Etkilerinin Zamana Bağlı Araştırılması
Yazarlar: Hümeyra Haksoy,
Gülgün Çakmak-arslan
,
Pınar Göç-rasgele
,
Meral Kekeçoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Konuralp Tıp Dergisi
DOI: 10.18521/ktd.598739
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1596
0
FAVORİ
1596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
Konuralp Tıp Dergisi
Hakemlik
Aurum Journal of Health Sciences
Experimed
Erciyes Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Fen Bilimleri Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tarım ve Doğa Dergisi
Sakarya Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Türk Tarım ve Doğa Bilimleri Dergisi
Yayınlar
Natürel Sızma Zeytinyağının Kısa ve Uzun Süreli Isıl İşlem Sırasındaki Stabilitesinin Riviera Zeytinyağı ile Karşılaştırmalı Olarak Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Gülgün Çakmak Arslan
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Düzce Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.29130/dubited.1110616
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
760
1
ATIF
0
FAVORİ
760
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doksorubisinin Karaciğer Dokusunda Oluşturduğu Hasarın ve Propolisin Bu Hasar Üzerindeki Potansiyel Koruyucu Etkisinin Değerlendirilmesi
Yazarlar: Nursen Orak,
Gülgün Çakmak Arslan
,
Salih Tunç Kaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Konuralp Tıp Dergisi
DOI: 10.18521/ktd.1049919
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
598
1
ATIF
0
FAVORİ
598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Deli Bal ve Grayanotoksin’in Karaciğer Dokusu Üzerindeki Etkilerinin Zamana Bağlı Araştırılması
Yazarlar: Hümeyra Haksoy,
Gülgün Çakmak-arslan
,
Pınar Göç-rasgele
,
Meral Kekeçoğlu
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Konuralp Tıp Dergisi
DOI: 10.18521/ktd.598739
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1596
1
ATIF
0
FAVORİ
1596
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat