Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Gül Seda Aydemir
Öğretim Görevlisi
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
0
1
Yayın
0
Hakemlik
0000-0003-2230-522X
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Aşçılık
Pastacılık
Dünya Mutfakları
Geleneksel Yemek
Gastronomi Turizmi
Kurum
Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi
Yayınlar
Butik Pastacılık Üretim Süreçlerinin Değerlendirilmesi: İstanbul Örneği
Yazarlar:
Gül Seda Aydemir
,
Alper Kurnaz
Yayın Bilgisi: 2025 ,
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.11616/asbi.1588515
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
46
0
FAVORİ
46
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat