Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hüsnü Kasar
Öğretim Görevlisi
MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın
4
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
4
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Yöresel Mutfaklar
Sürdürülebilir Gastronomi
Gastronomi Turizmi
Gastronomi, Aşçılık,Gıda
Kurum
MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ
Popüler Yayınları
Farklı Pişirme Tekniklerinin Bazı Geleneksel Fırın Ürünlerinin Duyusal Kalitelerini Geliştirmede ve Besin Kayıplarını Azaltmada Kullanılabilirlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.985359
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2598
1
ATIF
1
FAVORİ
2598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Silifke Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Ayşe Büşra Madenci
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1478031
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
135
0
ATIF
1
FAVORİ
135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YÖRESEL MUŞ KIRÇİKLİ KELEM DOLMASININ HAZIRLANIŞINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Yılmaz Seçim
,
Züleyha Şen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1491526
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
34
0
ATIF
1
FAVORİ
34
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Innovative approaches in the food industry: Microwave plasma technology and applicability in foods
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Hasan Yetim
,
Ferhat Bozduman
Yayın Bilgisi: 2024 ,
European Food Science and Engineering
DOI: 10.55147/efse.1479642
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
45
0
FAVORİ
45
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ KAPSAMINDA YÖRESEL MUŞ KIRÇİKLİ KELEM DOLMASININ HAZIRLANIŞINA YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Yılmaz Seçim
,
Züleyha Şen
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1491526
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
34
1
FAVORİ
34
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Silifke Gastronomi Turizmi Potansiyelinin Swot Analizi ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Ayşe Büşra Madenci
,
Yılmaz Seçim
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
DOI: 10.18506/anemon.1478031
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
135
1
FAVORİ
135
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Farklı Pişirme Tekniklerinin Bazı Geleneksel Fırın Ürünlerinin Duyusal Kalitelerini Geliştirmede ve Besin Kayıplarını Azaltmada Kullanılabilirlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.985359
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2598
1
FAVORİ
2598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
European Food Science and Engineering
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Farklı Pişirme Tekniklerinin Bazı Geleneksel Fırın Ürünlerinin Duyusal Kalitelerini Geliştirmede ve Besin Kayıplarını Azaltmada Kullanılabilirlikleri Üzerine Bir Araştırma
Yazarlar:
Hüsnü Kasar
,
Suleyman Gökmen
,
Abdullah Çağlar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.985359
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2598
1
ATIF
1
FAVORİ
2598
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat