avatar
Harun Önlü Dr. Öğr. Üyesi MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 2 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 2
2 Yayın
3 Hakemlik
2 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Endüstriyel Biyoteknoloji Mikrobiyoloji Bakteriyoloji

Kurum

MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ

Yayınlar

Farklı Gıda Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Melda Onur, Harun Önlü
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1041277
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 821

0

821

Editörlük
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Muş Alparslan Üniversitesi Fen Bilimleri Dergisi
Teknik Editör , Editör , Alan Editörü , Mizanpaj Editörü , Yazım Editörü , Son Okuyucu , Sekreter , Yayın Editörü , Dil Editörü

Yayınlar

Farklı Gıda Ürünlerinden İzole Edilen Laktik Asit Bakterilerinin Bazı Probiyotik Özelliklerinin Belirlenmesi
Yazarlar: Melda Onur, Harun Önlü
Yayın Bilgisi: 2021 , Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi
DOI: 10.31590/ejosat.1041277
ATIF 2 FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 821

2

0

821

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.