Hayrunnisa Nadaroğlu profil resmi
Hayrunnisa Nadaroğlu Prof. Dr. Department of Food Technology, Vocational School of Technical Sciences, Atatürk University
Yayın 12 Hakemlik 7 CrossRef Atıf 50
12 Yayın
7 Hakemlik
50 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Enzimler Endüstriyel Biyoteknoloji Beslenme ve Diyetetik Biyoremediasyon Matematik Nanoteknoloji Biyokimya Nanobiyoteknoloji Enzim kimyası Çevresel remedizasyon

Kurum

Department of Food Technology, Vocational School of Technical Sciences, Atatürk University

Yayınlar

Exploring the Synthesis of Nanoemulsions and Assessing Their Antimicrobial Effects
Yazarlar: Hatice Gırgın, Hayrunnisa Nadaroglu
Yayın Bilgisi: 2024 , Pharmata
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 315

0

315

0

259

0

241

0

15935

0

3400

0

4590

Yayınlar

2

0

674

16

0

3400

1

0

2138

31

0

4590

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.