avatar
Hüdayi Ercoşkun Doç. Dr. Çankırı Karatekin Üniversitesi
Yayın 4 Hakemlik 0
4 Yayın
0 Hakemlik

Uzmanlık Alanları

Et Teknolojisi Fermantasyon Teknolojisi Gıda Bilimleri (Diğer)

Kurum

Çankırı Karatekin Üniversitesi

Popüler Yayınları

Et ve Sağlıklı Beslenme
Yazarlar: Selin Özlü, Hüdayi Ercoşkun
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2907

0

2

2907

Yayınlar

Gurme Tuzları ve Moleküler Gastronomi
Yayın Bilgisi: 2025 , Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 0

0

0

Et Ürünlerinde Tuz azaltma Stratejileri
DOI: 10.70988/ajeas.1495664
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 52

0

52

0

138

Et ve Sağlıklı Beslenme
Yazarlar: Selin Özlü, Hüdayi Ercoşkun
DOI: -
FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 2907

2

2907

Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.