Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
İpek İtır Can
Arş. Gör.
Yayın
2
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
8
2
Yayın
0
Hakemlik
8
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
Popüler Yayınları
Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği
Yazarlar:
İpek İtır Can
, Hilal Ağcakaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.582778
ATIF
8
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4673
8
ATIF
2
FAVORİ
4673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Post-Modern Turizm Paradigması Etrafında Şekillenen Gerçek Üstü Bir Deneyim: Uzay Turizmi
Yazarlar:
Fatma Füsun İstanbullu Dinçer
,
İpek İtır Can
, Berfin İnan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5292
0
ATIF
1
FAVORİ
5292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği
Yazarlar:
İpek İtır Can
, Hilal Ağcakaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.582778
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4673
2
FAVORİ
4673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Post-Modern Turizm Paradigması Etrafında Şekillenen Gerçek Üstü Bir Deneyim: Uzay Turizmi
Yazarlar:
Fatma Füsun İstanbullu Dinçer
,
İpek İtır Can
, Berfin İnan
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: -
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
5292
1
FAVORİ
5292
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Somut Olmayan Kültürel Miras Kapsamında Mutfak Kültürünün Sürdürülebilirliği: Türkiye’deki Gastronomi Müzeleri Örneği
Yazarlar:
İpek İtır Can
, Hilal Ağcakaya
Yayın Bilgisi: 2019 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.582778
ATIF
8
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
4673
8
ATIF
2
FAVORİ
4673
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat