avatar
Levent Selman Göktaş Dr. Öğr. Üyesi Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Yayın 6 Hakemlik 17 CrossRef Atıf 2 TR Dizin Atıf 13
6 Yayın
17 Hakemlik
2 CrossRef Atıf
13 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm Gastronomi

Kurum

Harran Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü

Popüler Yayınları

Tourist Tax Practices in European Union Member Countries and Its Applicability in Turkey
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2019.5.2.0026
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1571

0

1

1571

0

1

637

Tour Guide Competence in Gastronomy Tours
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2022.8.2.1135008
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 375

0

1

375

Vejetaryen menülerde ChatGPT’nin rolü
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1343598
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1800

2

1

1800

0

1

238

Yayınlar

1

233

Vejetaryen menülerde ChatGPT’nin rolü
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1343598
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1800

1

1800

Tour Guide Competence in Gastronomy Tours
Yayın Bilgisi: 2022 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2022.8.2.1135008
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 375

1

375

1

637

Tourist Tax Practices in European Union Member Countries and Its Applicability in Turkey
Yayın Bilgisi: 2019 , Journal of Tourismology
DOI: 10.26650/jot.2019.5.2.0026
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1571

1

1571

Yayınlar

Vejetaryen menülerde ChatGPT’nin rolü
Yayın Bilgisi: 2023 , Tourism and Recreation
DOI: 10.53601/tourismandrecreation.1343598
ATIF 2 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1800

2

1

1800

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.