Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Soner Çetinkaya
Dr.
Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü
Yayın
6
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
11
6
Yayın
0
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
11
TR Dizin Atıf
0000-0003-2877-1248
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Sucul Kültür ve Balıkçılık
Kurum
Akdeniz Su Ürünleri Araştırma, Üretme ve Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü
Yayınlar
Su Ürünleri İşleme Endüstrisi İçin Bir Seçenek: Elektrolize Sular
Yazarlar:
Soner Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
DOI: 10.46384/jmsf.1141813
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
725
0
FAVORİ
725
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Melatonin’in Tatlısu İstakozu (Pontastacus leptodactylus Eschscholtz, 1823) Yavrularında Gelişim, Hayatta Kalma Oranı ve Bağışıklık Yanıtı Üzerindeki Etkisi
Yazarlar:
Remziye Özkök
,
Mevlüt Aktaş
,
Kamile Erol
,
Behıre Dıdınen
,
Mustafa Ceylan
,
Soner Çetinkaya
, Oğuz Yaşar Uzunmehmetoğlu,
Şakir Çınar
,
Nuran Cavdar
,
Mehmet Pazar
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.761841
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1260
0
FAVORİ
1260
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Sıcak Dumanlanan Capoeta antalyensis’in Pazar Potansiyelinin Tek Sunumlu Test ile Belirlenmesi
Yazarlar:
Soner Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
506
0
FAVORİ
506
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Seasonal changes in meat yields, chemical compositions and fatty acids of endemic Antalya barb (Capoeta antalyensis)
Yazarlar:
Soner Çetinkaya
,
Rahmi Uysal
,
Vedat Yegen
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
770
0
FAVORİ
770
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Doğal Antioksidan Etkili Biberiye ile Sous-Vide Pişirilmiş Gökkuşağı Alabalığının Raf Ömrünün Artırılması: Temel Kalite Kriterleri
Yazarlar:
Soner Çetinkaya
,
Şengül Bilgin
,
Ömer Osman Ertan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.318327
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2462
0
FAVORİ
2462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünlerinde Marinat Teknolojisi ve Marinasyonun Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Soner Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.321883
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6206
0
FAVORİ
6206
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Biyolojik Çeşitlilik ve Koruma
Çanakkale Onsekiz Mart University Journal of Marine Sciences and Fisheries
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Doğal Antioksidan Etkili Biberiye ile Sous-Vide Pişirilmiş Gökkuşağı Alabalığının Raf Ömrünün Artırılması: Temel Kalite Kriterleri
Yazarlar:
Soner Çetinkaya
,
Şengül Bilgin
,
Ömer Osman Ertan
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.318327
ATIF
3
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
2462
3
ATIF
0
FAVORİ
2462
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Su Ürünlerinde Marinat Teknolojisi ve Marinasyonun Kalite Özelliklerine Etkisi
Yazarlar:
Soner Çetinkaya
Yayın Bilgisi: 2017 ,
Journal of Limnology and Freshwater Fisheries Research
DOI: 10.17216/limnofish.321883
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
6206
1
ATIF
0
FAVORİ
6206
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat