Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Selma Lubabe Erdoğan
Öğretim Görevlisi
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
1
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Kurum
ALANYA HAMDULLAH EMİN PAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
Farklı Meyve Çekirdekleri Yağlarının Keklerin Kalite Karakteristikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Selma Lubabe Erdoğan
,
Yeliz Tekgül
,
Gülşah Çalışkan Koç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1062926
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
0
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
International Journal of Pure and Applied Sciences
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Farklı Meyve Çekirdekleri Yağlarının Keklerin Kalite Karakteristikleri Üzerine Etkisi
Yazarlar:
Selma Lubabe Erdoğan
,
Yeliz Tekgül
,
Gülşah Çalışkan Koç
Yayın Bilgisi: 2022 ,
International Journal of Pure and Applied Sciences
DOI: 10.29132/ijpas.1062926
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1089
1
ATIF
0
FAVORİ
1089
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat