Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Lütfi Buyruk
Prof. Dr.
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
Yayın
6
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
6
TR Dizin Atıf
4
6
Yayın
4
Hakemlik
6
CrossRef Atıf
4
TR Dizin Atıf
0000-0002-1921-7782
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Gastronomi Turizmi
Kurum
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi
Popüler Yayınları
The opinions of hotel managers about halal hotel concept: A research in Cappadocia
Yazarlar:
Lütfi Buyruk
,
Durmuş Ali Aydemir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2022-7-1-31
ATIF
2
FAVORİ
5
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1608
2
ATIF
5
FAVORİ
1608
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1483
0
ATIF
2
FAVORİ
1483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama İşletmelerinde Örgütsel Adaletin İşe Yabancılaşma Üzerine Etkisi: Nevşehir’de Bir Araştırma
Yazarlar:
Mehmet Tekeli
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.457364
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1544
0
ATIF
1
FAVORİ
1544
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Deniz Ürünleri Tercihleri ile Restoran Menülerinin Karşılaştırılması: Bandırma Örneği
Yazarlar:
Enes Gündoğdu
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.929510
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1629
3
ATIF
1
FAVORİ
1629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İşe Tutkunluk ve İş-Aile Çatışmasının Yaşam Doyumuna Etkisi: Turist Rehberlerine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yusuf Ziya Akbaş
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2024 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1273025
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
262
0
ATIF
1
FAVORİ
262
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
工作价值感和人员组织契合度对酒店业 X 代和 Y 代员工工作满意度的影响
Yazarlar:
Yunus Doğan
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-1-25
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
621
1
FAVORİ
621
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İşe Tutkunluk ve İş-Aile Çatışmasının Yaşam Doyumuna Etkisi: Turist Rehberlerine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Yusuf Ziya Akbaş
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2024 ,
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
DOI: 10.33206/mjss.1273025
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
262
1
FAVORİ
262
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The opinions of hotel managers about halal hotel concept: A research in Cappadocia
Yazarlar:
Lütfi Buyruk
,
Durmuş Ali Aydemir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2022-7-1-31
FAVORİ
5
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1608
5
FAVORİ
1608
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Deniz Ürünleri Tercihleri ile Restoran Menülerinin Karşılaştırılması: Bandırma Örneği
Yazarlar:
Enes Gündoğdu
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.929510
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1629
1
FAVORİ
1629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
POSTMODERNİZMİN TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNE ETKİLERİ ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR DEĞERLENDİRME
Yazarlar:
Ceyhun Uçuk
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1483
2
FAVORİ
1483
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Konaklama İşletmelerinde Örgütsel Adaletin İşe Yabancılaşma Üzerine Etkisi: Nevşehir’de Bir Araştırma
Yazarlar:
Mehmet Tekeli
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.457364
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1544
1
FAVORİ
1544
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Hakemlik
Aydın Gastronomy
Journal of New Tourism Trends
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
Yayınlar
工作价值感和人员组织契合度对酒店业 X 代和 Y 代员工工作满意度的影响
Yazarlar:
Yunus Doğan
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2024 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2024-9-1-25
ATIF
1
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
621
1
ATIF
1
FAVORİ
621
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
The opinions of hotel managers about halal hotel concept: A research in Cappadocia
Yazarlar:
Lütfi Buyruk
,
Durmuş Ali Aydemir
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Journal of Multidisciplinary Academic Tourism
DOI: 10.31822/jomat.2022-7-1-31
ATIF
2
FAVORİ
5
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1608
2
ATIF
5
FAVORİ
1608
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Tüketicilerin Deniz Ürünleri Tercihleri ile Restoran Menülerinin Karşılaştırılması: Bandırma Örneği
Yazarlar:
Enes Gündoğdu
,
Lütfi Buyruk
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.929510
ATIF
3
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1629
3
ATIF
1
FAVORİ
1629
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat