avatar
Mahir Serdar Yılmaz Öğretim Görevlisi ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 7 Hakemlik 4 CrossRef Atıf 1
7 Yayın
4 Hakemlik
1 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Gıda Teknolojileri Hububat Teknolojisi

Kurum

ADIYAMAN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Diyet Lifleri: Tanımı, Türleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımları
DOI: 10.47495/okufbed.1277961
ATIF 0 FAVORİ 2 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1439

0

2

1439

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4386

1

1

4386

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Mahir Serdar Yılmaz , Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1436

0

1

1436

Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
ATIF 0 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 705

0

1

705

0

1

360

Yayınlar

BALIK ETİNİN SOSİS ÜRETİMİNDE KULLANIMI
Yayın Bilgisi: 2024 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 445

1

445

2

1439

1

360

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4386

1

4386

Balık Protein Tozunun Ekmek Üretiminde Kullanımı
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 705

1

705

Ekmeklik Un Kalite Parametreleri Arasındaki İlişkiler
Yazarlar: Mahir Serdar Yılmaz , Raciye Meral
Yayın Bilgisi: 2019 , ADYUTAYAM Dergisi
DOI: -
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1436

1

1436

Yayınlar

Firik Üretim Teknikleri ve Fonksiyonel Özellikleri
DOI: 10.46578/humder.773680
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 4386

1

1

4386

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.