Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Mehmet Güllü
Doç. Dr.
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayın
1
Hakemlik
20
TR Dizin Atıf
9
1
Yayın
20
Hakemlik
9
TR Dizin Atıf
0000-0001-6060-1842
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Beslenme ve Diyetetik
Turizm Ekonomisi
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Gastronomi Turizmi
GASTRONOMİ, GELENEKSEL TÜRK MUTFAĞI, YÖRESEL ÜRÜNLER, YİYECEK İÇECEK İŞLETMECİLİĞİ
Kurum
TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİVERSİTESİ
Yayınlar
YEREL HALKIN YÖRESEL MUTFAK KONUSUNDA BİLİNÇLENDİRİLMESİ ÜZERİNE BİR AB PROJESİ DEĞERLENDİRMESİ
Yazarlar:
Nurettin Ayaz
,
Mehmet Güllü
Yayın Bilgisi: 2018 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.410102
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1386
0
FAVORİ
1386
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Hakemlik
Abant Sosyal Bilimler Dergisi
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Güncel Turizm Araştırmaları Dergisi
Journal of New Tourism Trends
Journal of Tourism Intelligence and Smartness
MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Trakya Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat