Müesser Korkmaz profil resmi
Müesser Korkmaz Yrd. Doç. Dr. ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın 4 Hakemlik 13 CrossRef Atıf 4
4 Yayın
13 Hakemlik
4 CrossRef Atıf

Uzmanlık Alanları

Turizm

Kurum

ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Popüler Yayınları

0

3

1114

Gökçeada’ya Ait Gastronomik Değerlerin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi
Yazarlar: Salih Çakıcı, Aleyna Sırtlı, Müesser Korkmaz
DOI: 10.32958/gastoria.943674
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1187

4

1

1187

Yayınlar

Duyusal Unsurların Tat Algısına Etkisinin Gastrofizik Bağlamında Değerlendirilmesi
Yayın Bilgisi: 2023 , Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382946
FAVORİ 0 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 717

0

717

1

1187

0

399

3

1114

Yayınlar

Gökçeada’ya Ait Gastronomik Değerlerin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi
Yazarlar: Salih Çakıcı, Aleyna Sırtlı, Müesser Korkmaz
DOI: 10.32958/gastoria.943674
ATIF 4 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 1187

4

1

1187

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.