Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Müesser Korkmaz
Yrd. Doç. Dr.
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Yayın
4
Hakemlik
13
CrossRef Atıf
4
4
Yayın
13
Hakemlik
4
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
ÇANAKKALE ONSEKİZ MART ÜNİVERSİTESİ, GÖKÇEADA UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
Popüler Yayınları
Gökçeada’nın gastronomik kimliğinin Ada’da faaliyet gösteren kadın işletmeciler perspektifinden değerlendirilmesi
Yazarlar:
Müesser Korkmaz
,
İrem Ayduğ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1114
0
ATIF
3
FAVORİ
1114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gökçeada’ya Ait Gastronomik Değerlerin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi
Yazarlar: Salih Çakıcı, Aleyna Sırtlı,
Müesser Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.943674
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1187
4
ATIF
1
FAVORİ
1187
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Duyusal Unsurların Tat Algısına Etkisinin Gastrofizik Bağlamında Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Nebahat Tarhan
,
Müesser Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Akademik Gıda
DOI: 10.24323/akademik-gida.1382946
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
717
0
FAVORİ
717
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gökçeada’ya Ait Gastronomik Değerlerin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi
Yazarlar: Salih Çakıcı, Aleyna Sırtlı,
Müesser Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.943674
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1187
1
FAVORİ
1187
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Factors affecting home-made food product marketing willingness of women: a case of Gokceada district
Yazarlar:
Damla Özsayın
,
Müesser Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
DOI: 10.31015/jaefs.2021.2.4
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
399
0
FAVORİ
399
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gökçeada’nın gastronomik kimliğinin Ada’da faaliyet gösteren kadın işletmeciler perspektifinden değerlendirilmesi
Yazarlar:
Müesser Korkmaz
,
İrem Ayduğ
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Tourism and Recreation
DOI: -
FAVORİ
3
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1114
3
FAVORİ
1114
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Akademik Gıda
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Tourism and Recreation
Hakemlik
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
İstanbul Rumeli Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
Safran Kültür ve Turizm Araştırmaları Dergisi
Uluslararası Anadolu Sosyal Bilimler Dergisi
Yayınlar
Gökçeada’ya Ait Gastronomik Değerlerin Sürdürülebilirliğinin Sağlanmasına Yönelik Bir Araştırma: Gastronomi Müzesi Önerisi
Yazarlar: Salih Çakıcı, Aleyna Sırtlı,
Müesser Korkmaz
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.943674
ATIF
4
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1187
4
ATIF
1
FAVORİ
1187
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat