Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
Prof. Dr.
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Yayın
4
Hakemlik
2
CrossRef Atıf
3
TR Dizin Atıf
1
4
Yayın
2
Hakemlik
3
CrossRef Atıf
1
TR Dizin Atıf
0000-0002-5042-0172
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm
Veteriner Farmakoloji
Kurum
NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ, TURİZM FAKÜLTESİ
Popüler Yayınları
Gastronomi Festivalleri Kapsamında Konya Mutfağının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Yıldız Ünlü
,
Hatife Ferhan Nizamlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1099916
ATIF
0
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
0
ATIF
1
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hatay İlinin Gastronomi Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hilal Öz
,
Ümit Sormaz
,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1159063
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1493
2
ATIF
1
FAVORİ
1493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
Sürdürülebilir Mutfakta Su Ayak İzi: Örnek Bir Pastane İncelemesi
Yazarlar:
Eda Güneş
,
Ömer Yüksel
,
Ayşegül Başalp
,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
, Hatice Kübra Erçetin, Çisem Engin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1363923
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
886
0
FAVORİ
886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hatay İlinin Gastronomi Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hilal Öz
,
Ümit Sormaz
,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1159063
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1493
1
FAVORİ
1493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Öğrencilerinin Yabancı Dile İlişkin Kaygı, Öz Yeterlilik ve Tutumları Arasındaki İlişki
Yazarlar:
Asuman Torlak
,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Aydın Gastronomy
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
367
0
FAVORİ
367
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gastronomi Festivalleri Kapsamında Konya Mutfağının Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Yıldız Ünlü
,
Hatife Ferhan Nizamlıoğlu
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55931/ahbvtfd.1099916
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1087
1
FAVORİ
1087
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
Aydın Gastronomy
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Hakemlik
Journal of International Environmental Application and Science
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi
Yayınlar
Sürdürülebilir Mutfakta Su Ayak İzi: Örnek Bir Pastane İncelemesi
Yazarlar:
Eda Güneş
,
Ömer Yüksel
,
Ayşegül Başalp
,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
, Hatice Kübra Erçetin, Çisem Engin
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
DOI: 10.37847/tdtad.1363923
ATIF
1
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
886
1
ATIF
0
FAVORİ
886
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Hatay İlinin Gastronomi Turizm Potansiyelinin SWOT Analizi ile Değerlendirilmesi
Yazarlar:
Hilal Öz
,
Ümit Sormaz
,
Hatice Ferhan Nizamlıoğlu
,
Gürkan Akdağ
Yayın Bilgisi: 2023 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: 10.32958/gastoria.1159063
ATIF
2
FAVORİ
1
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1493
2
ATIF
1
FAVORİ
1493
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat