Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Nurdan Özmen
Uzman
Karabük Üniversitesi
Yayın
3
Hakemlik
0
CrossRef Atıf
1
3
Yayın
0
Hakemlik
1
CrossRef Atıf
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Atıf
Uzmanlık Alanları
Turizm Ekonomisi
Otel İşletmeciliği
Turizm
Sürdürülebilir Turizm
Turizm Pazarlaması
Turizm Planlaması
Turizm Yönetimi
Turizmde Çevre Yönetimi
Kurum
Karabük Üniversitesi
Popüler Yayınları
Safranbolu’da Gastronomi Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Nurdan Özmen
,
Mehmet Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Econder Uluslararası Akademik Dergi
DOI: 10.35342/econder.698626
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
933
1
ATIF
2
FAVORİ
933
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Safranbolu Destinasyonunun İnanç Turizmi Potansiyeline Yönelik SWOT Analizi Çalışması
Yazarlar:
Nurdan Özmen
,
Mehmet Eren
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ekonomi İşletme ve Yönetim Dergisi
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1236
0
ATIF
2
FAVORİ
1236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
MOLEKÜLER GASTRONOMİ YÖNTEMİ KULLANILARAK YAPILAN YEMEK FOTOĞRAFLARININ GÖSTERGEBİLİM (SEMİYOTİK) TEKNİĞİ İLE İNCELENMESİ
Yazarlar:
Nurdan Özmen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
ATIF
0
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
739
0
ATIF
2
FAVORİ
739
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Yayınlar
MOLEKÜLER GASTRONOMİ YÖNTEMİ KULLANILARAK YAPILAN YEMEK FOTOĞRAFLARININ GÖSTERGEBİLİM (SEMİYOTİK) TEKNİĞİ İLE İNCELENMESİ
Yazarlar:
Nurdan Özmen
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
739
2
FAVORİ
739
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Safranbolu Destinasyonunun İnanç Turizmi Potansiyeline Yönelik SWOT Analizi Çalışması
Yazarlar:
Nurdan Özmen
,
Mehmet Eren
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Ekonomi İşletme ve Yönetim Dergisi
DOI: -
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1236
2
FAVORİ
1236
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Safranbolu’da Gastronomi Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Nurdan Özmen
,
Mehmet Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Econder Uluslararası Akademik Dergi
DOI: 10.35342/econder.698626
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
933
2
FAVORİ
933
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Econder Uluslararası Akademik Dergi
Ekonomi İşletme ve Yönetim Dergisi
Gastroia: Journal of Gastronomy And Travel Research
Kullanıcının DergiPark'ta kayıtlı görevi bulunmamaktadır.
Yayınlar
Safranbolu’da Gastronomi Turizminin Geliştirilmesine Yönelik Bir Araştırma
Yazarlar:
Nurdan Özmen
,
Mehmet Eren
Yayın Bilgisi: 2020 ,
Econder Uluslararası Akademik Dergi
DOI: 10.35342/econder.698626
ATIF
1
FAVORİ
2
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
933
1
ATIF
2
FAVORİ
933
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat