Hakkında
Hakkında
Yol Haritası
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Okan Levent
Doç. Dr.
INONU UNIVERSITY
Yayın
3
Hakemlik
4
3
Yayın
4
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Gıda Bilimleri
Meyve-Sebze Teknolojisi
Kurum
INONU UNIVERSITY
Yayınlar
KARABUĞDAY (Fagopyrum esculentum) UNU İLE ZENGİNLEŞTİRİLMİŞ DUT PESTİLLERİNİN BAZI FİZİKO-KİMYASAL, RENK, BİYOAKTİF VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİNİN ARAŞTIRILMASI
Yazarlar:
Okan Levent
,
Ferhat Yüksel
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
DOI: 10.17780/ksujes.1160294
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
812
0
FAVORİ
812
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Optimization of Bioactive Components in Fresh Red Watermelon Juice of Ultrasound Assisted Extraction Conditions With Response Surface Methodology
Yazarlar:
Okan Levent
,
Doç. Dr. .seydi Yıkmış
,
Nazan Tokatlı Demirok
Yayın Bilgisi: 2022 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.55507/gopzfd.1138189
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
532
0
FAVORİ
532
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Gün Kurusu Kayısılardan Üretilen Kayısı Chutney Örneklerinin Bazı Fizikokimyasal Özellikler, Renk, Antioksidan Aktivite ve Toplam Fenolik Madde Üzerine Farklı Haşlama Sıcaklığının Etkisi
Yazarlar:
Okan Levent
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
DOI: 10.13002/jafag4764
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
345
0
FAVORİ
345
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
Hakemlik
Adıyaman Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
European Food Science and Engineering
Gaziosmanpaşa Bilimsel Araştırma Dergisi
International Journal of Agriculture Environment and Food Sciences
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat