Hakkında
Hakkında
Trendler
DOI Hizmeti
Konular
Dergiler
Yayıncılar
Tümü
Üniversite
Kamu
EAH
Dernek
Vakıf
Meslek Odası
Firma
Şahıs
Sendika
Araştırmacılar
Dergi Sihirbazı
Yardım
Duyurular
Geliştirmeler
Yol Haritası
Türkçe
Turkish
English
Yönetici Paneli
Kullanıcı Paneli
Bilimsel Yayın Koordinatörü Paneli
Dergilerim
Araştırmalarım
Takiplerim
Profil
Çıkış
Giriş
Önder Yayla
Dr. Öğr. Üyesi
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayın
1
Hakemlik
2
1
Yayın
2
Hakemlik
Takip Et
Takip Ediyorsunuz
Profilimi Düzenle
Takipçi
Takip Edilen
Hakkında
Yayınlar
Görevler
Uzmanlık Alanları
Turizm
Kurum
Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi
Yayınlar
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Menü Sertifikasyon Sistemi İçin Temel Kriterlerin Belirlenmesi: Eskişehir Örneği
Yazarlar:
Sema Ekincek
,
Önder Yayla
,
Merve Özgür Göde
Yayın Bilgisi: 2021 ,
Turizm Akademik Dergisi
DOI: -
FAVORİ
0
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
1943
0
FAVORİ
1943
TOPLAM İNDİRİLME SAYISI
Makalelerin Yayımlandığı Dergiler
Turizm Akademik Dergisi
Hakemlik
Journal of Tourism Leisure and Hospitality
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
Crossref atıf bulunmamaktadır.
İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.
Turu Başlat