avatar
Özge Samancı Doç. Dr. ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ
Yayın 3 Hakemlik 3 CrossRef Atıf 17 TR Dizin Atıf 16
3 Yayın
3 Hakemlik
17 CrossRef Atıf
16 TR Dizin Atıf

Uzmanlık Alanları

Osmanlı Tarihi Mutfak Kültürü Mutfak Tarihi Türk Mutfağı Osmanlı Mutfağı Yöresel Mutfaklar Geleneksel Yemek

Kurum

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ

Popüler Yayınları

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
ATIF 10 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6150

10

4

6150

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
ATIF 6 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12330

6

3

12330

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9686

1

1

9686

Yayınlar

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9686

1

9686

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12330

3

12330

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6150

4

6150

Makalelerin Yayımlandığı Dergiler

Yayınlar

Gastronomi ve Yemek Tarihi
DOI: 10.17123/atad.948486
ATIF 1 FAVORİ 1 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 9686

1

1

9686

Osmanlı ve Cumhuriyet Dönemlerinde Yemek Kitapları
DOI: 10.17123/atad.777542
ATIF 6 FAVORİ 3 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 12330

6

3

12330

Gastronomi: Disiplinler Arası Bir Buluşma
DOI: 10.17123/atad.713586
ATIF 10 FAVORİ 4 TOPLAM İNDİRİLME SAYISI 6150

10

4

6150

İnteraktif Rehber Aracı
Panel tanıtımını görmek istiyorsanız Turu Başlat' a tıklayabilirsiniz.